!-- Google Tag Manager -->

Privatpersoner

Ischias, huvudvärk, ont i ryggen, trötthet i kroppen eller yrsel?

Hos oss kan du få hjälp – vi har lång erfarenhet av att lindra olika smärttillstånd och arbetar bland annat med akupunktur. Om vi inte kan hjälpa dig med dina besvär har vi möjlighet att hjälpa dig vidare till rätt vårdinstans. I många fall subventioneras naprapatibehandlingar av ditt försäkringsbolag.

En naprapat förebygger, utreder och behandlar funktionsrubbingar och smärttillstånd i muskler, leder och senor. När samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar optimalt uppstår smärta.

Smärttillstånd som med gott resultat behandlas av naprapater är ryggskott, nackspärr, musarm, spänningshuvudvärk, tennisarmbåge samt axel-, ländryggs-, ischias-, knä-, hälsens- och käkledsbesvär.

Vi kan också hjälpa till vid idrottsliga prestationer, kanske tränar du inför något lopp, spelar fotboll eller ska åka Vasaloppet. Vi kan hjälpa till med tips, råd om utrustning och naprapatbehandlingar.

En legitimerad naprapathar genomgått en fyraårig utbildning på Naprapathögskolan och därefter genomfört ett års legitimationspraktik bland annat inom offentlig vård. Tillsynsmyndigheten för naprapater är socialstyrelsen och precis som andra legitimerade yrkesutövare lyder naprapater under hälso- och sjukvårdens lagar.

Vi har en holistisk syn på människokroppen, vilket innebär att hänsyn tas till din övriga livssituation och att vi tillsammans kommer fram till vilken behandling som passar just dig. Vi har därför valt att inte ha onlinetidsbokning då vi tycker att det är viktigt med en personlig kontakt innan behandling påbörjas. Du är hjärtligt välkommen att höra av dig via telefon eller mejl för rådgivning och tidsbokning.

Företag

Naprapati är avdragsgillt för företag.

Behandlingarna är unika på varje företag och i varje personalgrupp. Vi tar fram ett behandlingspaket så det passar just Ert företag och Er personal.

Stela nackar, musarmar eller allmän trötthet är vanliga åkommor hos personal.

Vi arbetar med företag som vill erbjuda sin personal naprapati. Behandling av stelhet, muskel- och ledvärk på ett tidigt stadium håller medarbetarna friskare och frisk personal är kostnadseffektivt.

Vi gör en ergonomiutvärderingar av arbetsplatsen och följer upp så att personalen kan upprätthålla ett optimalt resultat. Uppföljningen innefattar motorisk-, stabilitets-, rörlighet – och andningsträning samt kostrådgivning.

Vi kommer ut till Ert företag och utför behandlingarna, det är tidsbesparande och underlättar för personalen. Alternativt är att personalen kommer till någon av våra kliniker i Stockholm eller i Arboga.

Att investera i personalen är att investera i företaget.